Fri värdering - ett första steg mot ditt nya boende.

Har du råd att betala mer än du tror, eller borde du rent av stanna tidigare i budgivningen? Att veta vad din nuvarande bostad är värd och precis hur mycket du kan betala för ditt nya boende kan vara helt avgörande.

Kostnadsfri försäljningsvärdering

Kontakta oss för en kostnadsfri försäljningsvärdering.

Marknadsvärdering

Vi utför värdering av fastigheter för alla skilda ändamål såsom tex belåning, bodelning, äktenskapsskillnad, köp, tvister etc. Oavsett ändamålet så görs alltid en bedömning av fastighetens marknadspris, dvs det priset man sannolikt skulle få vid en försäljning på marknaden. Värderingar innebär alltid en besiktning på plats. Bedömningar görs av fastighetens skick, standard, planlösning, läge i området mm. Vid värdering av kommersiella fastigheter vägs även en antal andra aspekter in, tex objektets avkastningspotential etc.

 

Hem till salu

Hem till salu

Här hittar du alla villor och fritidshus och andra objekt som vi har till försäljning. Vill du kontinuerligt få information om nyinkomna bostäder till salu, är du välkommen att anmäla dig till vårt spekulantregister.

Hem till salu...

Dags att sälja bostad?

Dags att sälja bostad?

Merparten av våra försäljningsuppdrag får vi genom rekommendationer från nöjda kunder. Funderar du på att sälja din bostad kan du tryggt vända dig till oss. Här berättar vi mer om vår unika försäljningsprocess.

Dags att sälja bostad?...

Din lokala mäklare

Din lokala mäklare

Vi på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare är ett positivt team med höga ambitioner och med många års erfarenhet av mäklarbranschen. Försäljning av villor och fritidshus på orten är vår specialitet.

Din lokala mäklare...