En av ditt livs största affärer

I de flesta fall får vi våra förmedlingsuppdrag genom rekommendationer från tidigare kunder. Bland våra nöjda kunder finns även många av våra köpare, som har hittat sitt nya boende genom oss.

En lyckad affär

Kontakta oss så bokar vi ett första möte. Vi träffas hemma hos dig eller på vårt kontor i Mellbystrand. Vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter och höra vilka önskemål du har inför en försäljning. Vår kompetens i kombination med vårt breda kontaktnät gör oss till oslagbara rådgivare i din bostadsaffär. På så sätt lägger vi grunden för en lyckad affär.

Vi ger dig en bedömning av värdet på din bostad och en offert inför en eventuell försäljning. Denna första kontakt är naturligtvis kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida. Självklart hanterar vi alla kontakter med dig med stor diskretion.

Gör som många av våra nöjda säljare

Välj en trygg försäljning genom Jörnkvists. Vår väl beprövade försäljningsprocess, som vi skräddarsyr för just dina behov, garanterar en trygg försäljning med bästa möjliga resultat. Vi åtar oss färre objekt per mäklare än många av våra konkurrenter och kan därför lägga ner mycket tid och stort engagemang på varje försäljning.

Vi kan orten

Men det räcker inte bara med tid och engagemang. Affärsmässighet är viktigt, liksom förmågan att se möjligheterna med varje enskild bostad. Att vi därtill bor och arbetar på orten sedan många år och har lång erfarenhet av försäljningar i området gör en stor skillnad.

Självklart är vi registrerade fastighetsmäklare och ledamöter i Mäklarsamfundet.

 

Fri värdering

Ett första steg mot ditt nya boende.

Har du råd att betala mer än du tror, eller borde du rent av stanna tidigare i budgivningen? Att veta vad din nuvarande bostad är värd och precis hur mycket du kan betala för ditt nya boende kan vara helt avgörande.

Fri värdering...

Hem till salu

Hem till salu

Här hittar du alla villor och fritidshus och andra objekt som vi har till försäljning. Vill du kontinuerligt få information om nyinkomna bostäder till salu, är du välkommen att anmäla dig till vårt spekulantregister.

Hem till salu...

Dags att sälja bostad?

Dags att sälja bostad?

Merparten av våra försäljningsuppdrag får vi genom rekommendationer från nöjda kunder. Funderar du på att sälja din bostad kan du tryggt vända dig till oss. Här berättar vi mer om vår unika försäljningsprocess.

Dags att sälja bostad?...

Din lokala mäklare

Din lokala mäklare

Vi på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare är ett positivt team med höga ambitioner och med många års erfarenhet av mäklarbranschen. Försäljning av villor och fritidshus på orten är vår specialitet.

Din lokala mäklare...