Vi kan orten!

Vi på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare är ett positivt team med höga ambitioner och med många års erfarenhet av mäklarbranschen. Vår målsättning är att kunna erbjuda det mest intressanta konceptet när du ska sälja ditt boende.

Vi arbetar alla mot ett gemensamt mål - att erbjuda en tjänst "utöver det vanliga" som ger oss branschens nöjdaste kunder. Vi brinner för våra respektive uppgifter och gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Kompetensen och erfarenheten har vi redan, likaså ett väl upparbetat kontaktnät. När vi lägger till kvalitet, tid och engagemang får du skörda frukterna av det lysande resultatet. Det är vår väg till framgång och lyckade bostadsaffärer.

Vi ger mer

Vi tar ett personligt ansvar och för oss är det självklart att du som säljare möter din egen mäklare i alla lägen. Lika självklart är att alla spekulanter får möta den ansvarige mäklaren. Hos oss får du en mäklare som är tillgänglig för dig genom hela försäljningsprocessen.

För att kunna erbjuda en kvalitet som vi anser vara "utöver det vanliga", har vi bland annat knutit till oss dokumenterat duktiga fotografer och synnerligen kompetenta inredare . Vi trivs ihop och vår övertygelse är att en nöjd medarbetare gör ett bättre jobb mot dig som kund.

Rekommendationer

Många vänder sig till oss efter rekommendationer från vänner och grannar. Om du vill lämnar vi självfallet referenser från några av våra många nöjda kunder.

 

Hem till salu

Hem till salu

Här hittar du alla villor och fritidshus och andra objekt som vi har till försäljning. Vill du kontinuerligt få information om nyinkomna bostäder till salu, är du välkommen att anmäla dig till vårt spekulantregister.

Hem till salu...

Dags att sälja bostad?

Dags att sälja bostad?

Merparten av våra försäljningsuppdrag får vi genom rekommendationer från nöjda kunder. Funderar du på att sälja din bostad kan du tryggt vända dig till oss. Här berättar vi mer om vår unika försäljningsprocess.

Dags att sälja bostad?...

Din lokala mäklare

Din lokala mäklare

Vi på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare är ett positivt team med höga ambitioner och med många års erfarenhet av mäklarbranschen. Försäljning av villor och fritidshus på orten är vår specialitet.

Din lokala mäklare...