JÖRNKVISTS startades 1971 av fastighetsmäklare Bertil Jörnkvist.

JÖRNKVISTS har verkat inom fastighetsbranschen på den lokala marknaden i snart 50 år, och fastighetsbyrån drivs idag av sonen Fredrik som började verka som fastighetsmäklare i Jörnkvists Fastighetsbyrå 1988.

Fastighetsbyrån är helt fristående och vi arbetar fritt och kreativt med fokus på personlig service och nytta ur kundens perspektiv. Med många års erfarenhet, nätverk, lokal kännedom och med ledstjärnor som kunskap, service och kvalitet är vårt mål att vara den tryggaste mäklaren att anlita före, under och efter en bostadsaffär.

Företaget förmedlar villor, fritidshus, tomter, torp, gårdar, lägenheter, kommersiella fastigheter och lokaler i hela Laholm och Båstads kommun med omnejd.

Hur positioneras varumärket?

JÖRNKVISTS ska uppfattas som ett professionellt företag där trygghet men också utveckling är centrala begrepp.

De kärnvärden som ska genomsyra vår kommunikation är: Nytänkande, kvalitet och resultat.

Vår vision

Att vara det självklara valet av fastighetsmäklare på orten.

Vår affärsidé

Vi ska erbjuda en kvalitet utöver det vanliga som ger våra kunder bästa möjliga resultat.

Vår slogan

Din trygghet – vårt ansvar.

 

Hem till salu

Hem till salu

Här hittar du alla villor och fritidshus och andra objekt som vi har till försäljning. Vill du kontinuerligt få information om nyinkomna bostäder till salu, är du välkommen att anmäla dig till vårt spekulantregister.

Hem till salu...

Dags att sälja bostad?

Dags att sälja bostad?

Merparten av våra försäljningsuppdrag får vi genom rekommendationer från nöjda kunder. Funderar du på att sälja din bostad kan du tryggt vända dig till oss. Här berättar vi mer om vår unika försäljningsprocess.

Dags att sälja bostad?...

Din lokala mäklare

Din lokala mäklare

Vi på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare är ett positivt team med höga ambitioner och med många års erfarenhet av mäklarbranschen. Försäljning av villor och fritidshus på orten är vår specialitet.

Din lokala mäklare...