En lyckad försäljning kräver förberedelser

För att få ett så bra pris som möjligt i en värld med ständigt ökande konkurrens finns inga genvägar. Ska det bli bra krävs tid, noggrannhet och drivkraft.

Aktiv marknadsföring och bra bemötande är a och o

Det gäller att få många att uppmärksamma att just din bostad är till salu. Med vår unika marknadsföring når vi de som söker villor och lägenheter i just ditt område. Vi skickar information till alla våra kunder som söker ett hem . Med uppdaterade spekulantregister når vi alla familjer vars högsta önskan är att flytta till ditt område. Vi jobbar med professionella fotografer och en grafisk formgivare garanterar en marknadsföring utöver det vanliga. Hos oss blir din bostad ännu mer intressant och inspirerande!

Utländskt samarbete

För att nå våra köpstarka grannar i söder har vi ett sammarbete med mäklare i Tyskland.

Visningsdags

Veckorna före visningsdagen brukar vara intensiva och många av våra säljare är i efterhand oerhört tacksamma för allt stöd och engagemang de fått från oss. När spekulanterna väl kommer på visningen har vi resurser och kunskap att ta hand om dem på bästa sätt. Ett positivt bemötande av alla kunder är oerhört viktigt. För oss är det en självklarhet.

Stort nätverk med många kontakter

Med ständig rörelse i området är vi hela tiden i kontakt med blivande köpare. Vårt nätverk är stort och kontakterna många. Söker man bostad på orten kontaktar man helt enkelt JÖRNKVISTS.

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Hem till salu

Hem till salu

Här hittar du alla villor och fritidshus och andra objekt som vi har till försäljning. Vill du kontinuerligt få information om nyinkomna bostäder till salu, är du välkommen att anmäla dig till vårt spekulantregister.

Hem till salu...

Dags att sälja bostad?

Dags att sälja bostad?

Merparten av våra försäljningsuppdrag får vi genom rekommendationer från nöjda kunder. Funderar du på att sälja din bostad kan du tryggt vända dig till oss. Här berättar vi mer om vår unika försäljningsprocess.

Dags att sälja bostad?...

Din lokala mäklare

Din lokala mäklare

Vi på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare är ett positivt team med höga ambitioner och med många års erfarenhet av mäklarbranschen. Försäljning av villor och fritidshus på orten är vår specialitet.

Din lokala mäklare...