Du får tillgång till våra kontakter

Att byta bostad är ditt livs kanske största affär. Det är många beslut som ska fattas - homestaging eller inte, städa och flytta själv eller köpa tjänster. Och hur blir det med lån och försäkringar? Det finns många företag som erbjuder hjälp. Men vilka är bra? Vad kostar de jämfört med andra? Och kommer det att fungera?

Du får vår avtalsrabatt

Vi jobbar med prisvärda lokala företag. Vårt kontaktnät är uppbyggt under flera år och vi rekommenderar bara de leverantörer som vi har egen erfarenhet av. Dessutom får du vår avtalsrabatt när du anlitar något av dessa företag. Vi letar och utvärderar kontinuerligt nya samarbetspartners - alltid på jakt efter ”ännu bättre” - så att din bostadsaffär blir den bästa tänkbara.

Vi på JÖRNKVISTS kan rekommendera inredare, arkitekter, jurister, kreditgivare, besiktningsmän, städfirmor, flyttfirmor, med flera. När du sedan anlitar oss gör vi en marknads- och tidsplan som passar just dig och dina behov.

Bostadslån

I de flesta fall betalar du en handpenning på tio procent av köpesumman i samband med att du tecknar köpekontrakt på en ny bostad. I många fall är försäljningen av den gamla bostaden inte klar och då kan du behöva ett handpenningslån.

Förutom hjälp med lånelöfte och överbryggningslån så erbjuder vi tillsammans med Handelsbanken i Laholm handpenningslån som underlättar ditt bostadsköp. Med handpenningslånet kan du betala handpenningen på din nya bostad utan att behöva ta ut extra pantbrev eller använda pengar som du har placerade för andra ändamål.

Samlar du alla dina lån i Handelsbanken så har du möjlighet att teckna Låneskydd med Trygghetskapital kostnadsfritt. Det kan innebära ekonomisk trygghet för din familj.

Intresseanmälan för Låneskydd med Trygghetskapital

 

Hem till salu

Hem till salu

Här hittar du alla villor och fritidshus och andra objekt som vi har till försäljning. Vill du kontinuerligt få information om nyinkomna bostäder till salu, är du välkommen att anmäla dig till vårt spekulantregister.

Hem till salu...

Dags att sälja bostad?

Dags att sälja bostad?

Merparten av våra försäljningsuppdrag får vi genom rekommendationer från nöjda kunder. Funderar du på att sälja din bostad kan du tryggt vända dig till oss. Här berättar vi mer om vår unika försäljningsprocess.

Dags att sälja bostad?...

Din lokala mäklare

Din lokala mäklare

Vi på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare är ett positivt team med höga ambitioner och med många års erfarenhet av mäklarbranschen. Försäljning av villor och fritidshus på orten är vår specialitet.

Din lokala mäklare...