Vikten av förberedelser

JÖRNKVISTS har många års erfarenhet av mäklarbranschen och vi vet därför vad som är viktigt att tänka på inför en försäljning.

Var så involverad du vill – eller låt oss ta hand om allt

Vi mäklare är mycket involverade i alla förberedelser. Tillsammans med dig planerar och förbereder vi försäljningen och går igenom allt som du behöver tänka på. Är du i en situation då du inte har möjlighet att aktivt delta i förberedelsearbetet, kan du tryggt lämna nyckeln till oss, så ombesörjer vi hela försäljningen.

Få rabatt hos våra samarbetspartners

Vi har nära samarbete med företag på orten som vi vet levererar hög kvalitet. Det gäller allt ifrån visningsstädning och trädgårdsarbete till homestaging, flytthjälp och bankkontakter. Vårt koncept är att tillhandahålla allt. Som kund hos oss får du dessutom våra avtalsrabatter.

 

Hem till salu

Hem till salu

Här hittar du alla villor och fritidshus och andra objekt som vi har till försäljning. Vill du kontinuerligt få information om nyinkomna bostäder till salu, är du välkommen att anmäla dig till vårt spekulantregister.

Hem till salu...

Dags att sälja bostad?

Dags att sälja bostad?

Merparten av våra försäljningsuppdrag får vi genom rekommendationer från nöjda kunder. Funderar du på att sälja din bostad kan du tryggt vända dig till oss. Här berättar vi mer om vår unika försäljningsprocess.

Dags att sälja bostad?...

Din lokala mäklare

Din lokala mäklare

Vi på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare är ett positivt team med höga ambitioner och med många års erfarenhet av mäklarbranschen. Försäljning av villor och fritidshus på orten är vår specialitet.

Din lokala mäklare...