Transparent budgivning skapar trygghet

Vi på JÖRNKVISTS vill skapa trygghet genom tydlighet, i synnerhet när det gäller budgivning.

Budgivningsprocessen måste vara så transparent som möjligt. Genom att dokumentera budgivningen får vi alltid ett spårbart protokoll av alla händelser under processen.

Listan över budgivare lämnas ut till köparen

Som budgivare kan du i efterhand få se budgivningslistan där budgivarnas identiteter ersatts av alias. Är det du som är den lycklige köparen kan du få kontaktuppgifter till alla budgivare av oss. Vi ber självklart om tillåtelse från respektive budgivare att få lämna ut deras kontaktuppgifter, alternativt informeras du som köpare via ombud.

Aktuellt bud skickas smidigt ut via sms

Under själva budgivningen informeras alla budgivare och intressenter om aktuellt bud via sms. Alla får på så sätt tillgång till samma information vid samma tidpunkt. När du blir budgivare stämmer vi också av och informerar om lånelöfte, besiktning, tillträde, med mera - allt som är väsentligt för att affären ska bli lyckad för både köpare och säljare.

Det är inte ovanligt att våra budgivare tackar oss för att de har känt sig trygga med all information som vi ger under budgivningen. Denna tacksamhet kommer ofta även från budgivare som slutat som nummer två i budgivningen!

Vill du veta mer om vår budgivningsprocess är du alltid välkommen att vända dig till någon av oss fastighetsmäklare.

 

Hem till salu

Hem till salu

Här hittar du alla villor och fritidshus och andra objekt som vi har till försäljning. Vill du kontinuerligt få information om nyinkomna bostäder till salu, är du välkommen att anmäla dig till vårt spekulantregister.

Hem till salu...

Dags att sälja bostad?

Dags att sälja bostad?

Merparten av våra försäljningsuppdrag får vi genom rekommendationer från nöjda kunder. Funderar du på att sälja din bostad kan du tryggt vända dig till oss. Här berättar vi mer om vår unika försäljningsprocess.

Dags att sälja bostad?...

Din lokala mäklare

Din lokala mäklare

Vi på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare är ett positivt team med höga ambitioner och med många års erfarenhet av mäklarbranschen. Försäljning av villor och fritidshus på orten är vår specialitet.

Din lokala mäklare...