Din lokala mäklare

Vi är ett lokalt företag som har som målsättning att bedriva en unik form av mäkleri. Vi är specialiserade på försäljning av villor och fritidshus i hela Laholms kommun med omnejd och ser alla uppdrag som ett hedersuppdrag.

Fördelen med att vara fokuserade på en geografiskt begränsad yta är att vi kan området, hustyperna och prisbilden in i minsta detalj.

Vi väljer samarbetspartners med omsorg

Tillsammans med mycket noga utvalda samarbetspartners erbjuder vi en mäklarservice med kvalitet utöver det vanliga. Vi brinner för vårt arbete och vår filosofi är att kvalitet i allt - stort som smått - alltid lönar sig.

Gör som många av våra nöjda kunder - anlita en lokal mäklare med ett stort personligt engagemang.

Läs mer om företaget JÖRNKVISTS...
Läs mer om människorna bakom JÖRNKVISTS...

 

Hem till salu

Hem till salu

Här hittar du alla villor och fritidshus och andra objekt som vi har till försäljning. Vill du kontinuerligt få information om nyinkomna bostäder till salu, är du välkommen att anmäla dig till vårt spekulantregister.

Hem till salu...

Dags att sälja bostad?

Dags att sälja bostad?

Merparten av våra försäljningsuppdrag får vi genom rekommendationer från nöjda kunder. Funderar du på att sälja din bostad kan du tryggt vända dig till oss. Här berättar vi mer om vår unika försäljningsprocess.

Dags att sälja bostad?...

Din lokala mäklare

Din lokala mäklare

Vi på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare är ett positivt team med höga ambitioner och med många års erfarenhet av mäklarbranschen. Försäljning av villor och fritidshus på orten är vår specialitet.

Din lokala mäklare...